Didgaheno.ir | Fa | En | Login        
وقايع نگاري سفر به كره جنوبي- قسمت ششم


10 شهريور 1392


 

وقايع نگاري سفر به كره جنوبي- قسمت ششم

 

رشد بیشتر با مدیریت زمان

برادران تركيه اي، برادران ايراني

هواي آن روزهاي سئول رطوبت بالایی داشت و كمي شرجي بود. با این وصف تحمل پذیر بشمار می رفت. با دماي كمتر از سي درجه در مقایسه با هواي تهران هم سالم تر بود وهم دلپذيرتر.
شبانگاه فرا رسیده بود. وقت شام به دنبال رستوران مناسبی ‌گشتيم. جایی كه غذاي حلال عرضه كند. چیزی باب طبع ذائقه ایرانی. راه افتادیم. پا به خياباني گذاشتیم كه بسیار شلوغ بود. شلوغ بود و نورانی. چراغانی و مملو از مغازه و رستوران. رستوران‌هايي با انواع اطعمه براي سلائق متفاوت. براي فرهنگ هاي گوناگون. سرانجام با چند رستوران عربي و تركيه‌اي روبرو شدیم. جایی که در آن ها غذاهای حلال عرضه مي‌شدند. همان چيزي كه دلخواه مان بود. همان چیزی که دنبال شان می گشتیم.


پس از صرف شام از دل خيابان های مجاور راهی هتل محل اقامت مان شدیم. در طول مسیر ناگهان چشم مان به  كف پياده رو افتاد. جایی که درپوش‌هاي فلزي نزدیک بهم در كف پياده رو جلب نظر می کردند. درپوش‌هاي فلزي مشابه درپوش هاي انشعاب های آب خودمان. اما آن چه كنجكاوي مان را برانگیخت نام روي درپوش‌ها بود. روی آنها نام كشور تركيه به چشم می خوردند. طبيعي بود كه كنجكاو شويم و علتش را از مترجم بپرسیم. او در پاسخ مطلبي گفت كه براي مان خيلي جذاب بود و تعجب مان را بيشتر برانگيخت. او گفت "... در جنگ شبه جزيره كره در دهه 1950 برخي از كشورها به ما كمك كردند. كمك كردند تا از پس كره شمالي، شوروي و چين برآئيم. ما كره‌اي‌ها آن كشورهاي ياري رسان را برادران خود مي‌دانيم.از جمله كشورهايي كه در آن مقطع به ملت ما كمك كردند تركيه و ايران بودند. براي همين است كه نام كشور برادر تركيه بر روي اين درپوش هاي فلزي حك شده اند. حك شده اند تا آن پیوندها یادمان نرود".
پس از شنيدن اين مطالب كمي به فكر فرو رفتيم. راستش براي ما اين نحوه قدرشناسي جذاب بود. جذاب و تأمل آور.

شور اينترنتی

 

     در اينجا نمي توانم از لذت وافري كه در آن دو روز برديم ياد نكنم، لذت استفاده از اينترنت را. شور استفاده از اينترنت پرسرعت را.لذت سهل الوصول بودن و قابل دسترس بودن اطلاعات را. آن هم در جای جای سئول. در هتل ها، مغازه ها، خيابان ها، رستوران ها و حتي اتوبوس‌ها. بله در همه جا...


یک كليك کافی بود تا صفحه سايت مورد نظر بلافاصله ظاهر شود. چيزي غریب در ايران. از فرصت استفاده كرديم و به روزآوري سيستم هاي الکترونیکی ‌مان همت گماشتيم. همت گماشتيم به مانند آدمیانی تشنه لب. تشنه لبانی که پس از تشنگی مفرط با دهان های خشک به آب گوارا رسیده اند. با حرص و ولع نسبت به روزآوري سيستم های الكترونيكي همراه‌مان اقدام كرديم.
آنجا پي برديم دولت كره جنوبي براي افزایش آگاهي مردمانش، سرمايه گذاري ميلياردي انجام داده. زمینه ای فراهم ساخته تا آنان به علم روز و اطلاعات روزانه دسترسي سريع و آساني داشته باشند. بي ترديد سرعت رشد بالاي كره جنوبي طی اين سال ها ارتباط مستقيمي با رشد آگاهي از طريق  اينترنت داشته است.
پي برديم كره‌اي ها با آن زيرساخت مدرن و اينترنت پرسرعت و قابل دسترس تا چه اندازه در زمینه صرفه جویی زمان برای شهروندانش صرفه جویی می کند. صرفه جويي مي‌كنند و از باقيمانده زمان و اوقاتشان كارهاي مفيد ديگري انجام مي‌دهند. در حالي كه ما در ايران کماکان چشم به مونيتورها دوخته ايم و انتظار می کشیم. انتظار می کشیم تا صفحه سايت مورد نظرمان سرانجام باز شود. زمان سپری می شود. ثانیه ها، دقایق و ساعت ها. روز به روز و ماه به ماه...
سيستم آموزشي كره جنوبي هم به شدت از اين فن‌آوري متأثر شده. به بالندگي اش ادامه مي دهد و به رشد و تعالي دانش‌آموزان و دانشجويان كمك شاياني مي‌كند. علاوه بر آن دريافتيم مردمان كره با تکیه به اينترنت پرسرعت و قابل دسترس در همه جا خود را به روز می کنند. به صورت سرپايي، در حال راه رفتن، نشستن و ايستاده. آنها كارهاي روزمره شان را با اينترنت مديريت مي‌كنند، سامان مي دهند و كارهاي شان را به سرعت به سرانجام مي‌رسانند.
"مدیریت زمان" چیزی است که سخت بدان نیاز داریم. خیلی زیاد. جمله ای هست که می گوید "اگر نتوانی زمان خود را خوب تنظیم کنی، از عهده انجام هیچ کاری برنخواهی آمد". مدیریت زمان مترادف است با کنترل دقیق تر، بهره بیشتر، وقت آزاد بیشتر، پیشرفت بیشتر و سرانجام تنش کمتر.

 


 وقایع نگاری - سفر به کره جنوبی / قسمت پنجم

 وقایع نگاری - سفر به کره جنوبی / قسمت هفتم






  ارسال نظر

ايميل :  
وب سايت :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 


 
نظرات ارسالی
It's good to get a fresh way of lonoikg at it.
Zee     وب سایت: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003447175272

جناب آقای روحانی ، ممنونم از حسن نظرتان .موفق باشید .
حسین زاده     وب سایت:

سلام. تو جایی مثل کره غذای حلال پیدا کردن واقعا مصیبته ها ، فکر کنم جمعیت مسلمونشون خیلی کم باشه حتما خیلی دنبالش گشتید .جمله ای که در مورد مدیریت زمان نوشتید هم خیلی جالب بود .
مجید     وب سایت:

با عرض سلام خدمت شما جناب اقای حسین زاده.طبق معمول از خواندن خاطراتتون بسیار لذت بردم والبته یه سوال تویه ذهنم اومد راجع به کشورهای دوست و برادر اونم اینکه اگه ایران هم به کره کمک کرده پس چرا نام ایران بر روی درپوشها نبوده.بابت اینترنت پرسرعتشون هم باید بگم واقعا جای حسرت داره.با تشکر
محمدجواد سلیمی     وب سایت: http://salimibmi.persianblog.ir/

سرعت اینترنت :) :) :) یادش بخیر... ما هم واقعاً شگفت زده شده بودیم از سرعت دانلود 4 مگابایت بر ثانیه!
پوریا شاهوردی     وب سایت: www.taarlab.com

قدر شناسی کره ای ها و سرعت بسیاربالای اینترنت در یک کشور آسیائی ، بسیار قابل تامل بود.
یک دوست     وب سایت:

با سلام و عرض ارادت مدتی است که فکر می کنم ترافیک وکندی کار در کشور عزیزمان چه تاثیری می تواند روی قیمت تمام شده کالا و خدمات داشته باشد?و همچنین پایین بودن سرعت در همه امور علی الخصوص در وسایل ارتباطی که اینترنت این روزها حرف اول را می زند بر مدیریت وتصمیم مدیران چه تاثیری دارد?آیا میتوان با اعداد وارقام مقایسه ای بتوان در این مورد به نتایجی دست یافت?
شاهین الهویردیزاده     وب سایت:

جناب علوى ، از لطف تان تشكر مى كنم .
حسين زاده     وب سایت:

استاد بزرگ وبلاگنويسي جناب حسين زاده عزيز و متواضع سلام بنده رو از قزوين پذيرا باشيد در تاييد فرمايشات شما بايد بگم كه منم در دوبي كار با اينترنت پرسرعت رو تجربه كردم و حسرت فقدان چنين امكاناتي رو در ايران داشتم . باشد كه به لطف درايت مديراني همچون شما به اين مهم نيز حداقل در بانكملي در تمامي عرصه هاي بانكداري دست يابيم . يا حق
علوي 2673     وب سایت: www.bmiteller.blogfa.com





© Copyright 2011. All right reserved. تمامی حقوق متعلق به این سایت برای محمد رضا حسین زاده محفوظ می باشد.